Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ασκήσεις στρατού κατά διαδηλωτών και ασκήσεις δημοσιογραφικής αλητείας

από AntistaChef
Το Σάββατο στην πρωινή λοβοτομή του MEGA ο Χασαπόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του διαψεύδοντας όσα είπε… λίγα δευτερόλεπτα πριν απόστρατος στρατόκαβλος περιχαρής για την ΝΑΤΟική άσκηση κατά διαδηλωτών!
 
Ο ευτυχισμένος απόστρατος Μυλωνάκης έλεγε πως επιτέλους με το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ θα αρχίσει να παρεμβαίνει ο στρατός σε καταστάσεις και διαδηλώσεις όπως τον Δεκέμβρη του 08… Μέχρι και ο Κλικ Αναγνωστάκης είπε πως ανατρίχιασε με αυτά που έλεγε ο ψυχασθενής απόστρατος, αλλά τον καθησύχαζε ο Χασαπόπουλος λέγοντας πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για την Ελλάδα, (μην ανησυχούμε -κατά Χασαπόπουλο-, αφού αλλού θα γαμάνε τη δημοκρατία!) γιατί… έχουμε εμπιστοσύνη στο επιτελείο!!! 

Παρακάτω το βίντεο "της άσκησης κατά πλήθους" και μετά από το MEGA που παρακαλώ να δείτε μέχρι το τέλος, για να θαυμάσετε την δημοσιογραφική ΑΛΗΤΕΙΑ του Χασαπόπουλου που προσπαθεί να διαψεύσει, διαστρεβλώσει, διασκεδάσει το ζόφο από τα όσα είπε ο φασιστικής αντίληψης απόστρατος στρατόκαβλος... 
"όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης", "έτσι λένε αυτοί που ξέρουν", "το υπουργείο το λέει", "το υπουργείο ακούμε", "εμείς αυτούς ακούμε" και "πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη"  
Αποκαλυπτικές φράσεις της "δημοσιογραφικής" σχολής όλων αυτών των αλητών που έχουν στραφεί εναντίον της χώρας, της Δημοκρατίας και του Ελληνικού λαού






.-.-.-.

Επιστρατεύουν και πάλι τα τανκς;
από την Αυγή

“Είμαστε άοπλοι, είμαστε άοπλοι” φωνάζουν οι φοιτητές, το τανκ προχωρά, γκρεμίζει την πύλη και σπέρνει τη φρίκη. “Freedom, freedom”, δηλαδή ελευθερία, φωνάζουν οι διαδηλωτές και λίγο αργότερα εμφανίζονται τα τανκς, καταστέλλοντας με ευκολία την, υποτιθέμενη αυτή τη φορά, εξέγερση.

Την περασμένη Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, έγινε στο στρατόπεδο Κορομηλά, στην Αργυρούπολη του Κιλκίς, η στρατιωτική άσκηση ονόματι “Καλλίμαχος”. Αφορούσε στην εκπαίδευση αερομεταφερόμενου λόχου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Ελλάδας στον Σχηματισμό Μάχης της Ε.Ε. Ανάμεσα σε άλλα, η άσκηση περιελάμβανε την “καταστολή πλήθους”, την καταστολή διαδηλώσεων και εξεγέρσεων.

Η είδηση πέρασε στα ψιλά, μέχρι που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο το βίντεο της άσκησης: Μια σκηνοθετημένη εξέγερση πολιτών, καμένα αυτοκίνητα και κάδοι εν είδει οδοφραγμάτων, αλλά και ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο που εκρήγνυται. Απέναντι ο στρατός, με σκυλιά, φυσούνες νερού και, φυσικά, τανκς αντ-επιτίθεται στο πλήθος και επιβάλλει την Τάξη.

Το θέμα έφτασε στη Βουλή με ερωτήσεις που κατέθεσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Δρίτσας και βουλευτές του ΚΚΕ. Αναδεικνύουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που άσκηση με ανάλογο περιεχόμενο πραγματοποιείται στη χώρα μας. Επισημαίνουν δε την ιδιαίτερη συγκυρία που γίνονται, με τις εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, αλλά και με την επιθετική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης στα δικαιώματα των εργαζόμενων.

Ρωτούν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αν πρόκειται να “αξιοποιηθούν” οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για την καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων στο εξωτερικό, αλλά και αν πρόκειται να στοχεύσουν και τον “εσωτερικό εχθρό”.

Αντί σχολίου, η ιστορική μνήμη.
Φ.Φ.


.-.-.-.

- ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΤΗΣ 71ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ: ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ




- Αλήθεια, από τις δύο "ασκήσεις" του τίτλου, ποιά είναι η πιο σοβαρή απειλή για τη Δημοκρατία; Δυσκολεύομαι να επιλέξω! 





Υ.Γ. Η ανάρτηση είχε προετοιμασθεί πολύ πριν την -ουσιαστικά- κήρυξη στρατιωτικού νόμου στο νομό Σερρών με την απαγόρευση κάθε συγκέντρωσης, διαδήλωσης σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου του νομού!!! 
Ο άθλιος Λοβέρδος απαντώντας πριν λίγο στη Βουλή στις διαμαρτυρίες όλης της αντιπολίτευσης για την ΧΟΥΝΤΙΚΗ απόφαση, χρησιμοποίησε όρους που είχαμε να ακούσουμε από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο. Μίλησε για αντεθνική στάση των απεργών, κάνοντας τον ακροδεξιό Ροντούλη του ΛΑΟΣ να δηλώνει χαρούμενος που το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί επιτέλους το δικό τους "εθνικό" λεξιλόγιο!!!

Α ρε γυμνοσιάλαγκα, από που θα φύγεις κι εσύ αν καταρρεύσει η τηλεοπτική σας χούντα... Ήδη, οι τηλεοπτικές πυροβολαρχίες δεν σας φτάνουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου