Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Τριήμερο αντίστασης στο δάσος των Σκουριών Χαλκιδικής

Μεταλλεία Χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική - Πρωτοβουλία ενάντια στις βλαπτικότητες - Αντιστάσεις και Αντιπροτάσεις στον Παραλογισμό και την Αυθαιρεσία (22-25 Ιουλίου 2010):

ΤριήμεροΤριήμερο αντίστασης στο δάσος των Σκουριών Χαλκιδικής

Ελεύθερη κατασκήνωση, συζητήσεις, προτάσεις, προβολές, συναυλίες, καλό φαγητό και καθαρό οξυγόνο...

Αύριο Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 συναυλία του Θανάση Γκαϊφύλλια στο δάσος Σκουριών, για τον αποχαρακτηρισμό και την αποκατάσταση της περιοχής, για γη και ελευθερία, ενάντια στις εξορύξεις χρυσού. Μαζί του, θα παίξει κιθάρα και φυσαρμόνικα ο Κώστας Γκαϊφύλλιας. Στις μουσικές εκδηλώσεις συμμετέχουν νεανικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της εναλλακτικής μουσικής σκηνής από την Βόρεια Ελλάδα!


Το αρχέγονο δάσος των Σκουριών, που κάποιοι προορίζουν για χαβούζα τοξικών αποβλήτων, είναι ζωντανό, ζωτικό, αναγκαίο και βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ. Αυτό σημαίνει ότι αντικείμενα όπως σκηνή, φακός, υπνόσακος, αδιάβροχο, μακρυμάνικο, ποτήρι, κουτάλι και βαθύ πιάτο είναι απαραίτητα και χρήσιμα για όποιον έρθει να κατασκηνώσει. Θα λειτουργεί οργανωμένη κουζίνα χωρίς αυτό να αναιρεί τη διατροφική αυτοοργάνωση. Ελεύθερη κατασκήνωση λοιπόν, συζητήσεις, προβολές, εισηγήσεις, μουσικές προσεγγίσεις, καλό φαγητό και καθαρό οξυγόνο!

Για ΚΤΕΛ Χαλκιδικής: Λεωφορείο 45Α από Εγνατία. Δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Παλαιοχώρι: 06:00, 08:30, 10:45, 12:45, 14:30, 16:30, 18:30 (στο Παλαιοχώρι θα υπάρχει μέσο μεταβίβασης για Σκουριές).

Πληροφορίες: 6976735999 & Pro_e_vla@yahoo.gr

κλικ στην αφίσα για μεγένθυση (πηγή)
κείμενο από την σελίδα του Θανάση Γκαϊφύλλια στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου