Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Όλα για την τέχνη του τα κάνει!

Τα λέγαμε δεν τα λέγαμε; Το "παιδί" είναι μεγάλο αστέρι! Η υποκριτική του γκάμα δεν έχει όρια! Εκεί που μας είχε συνηθίσει σε ρόλους Μάρθας Βούρτση, νάσου τριήμερο ρεσιτάλ ερμηνείας σε ρόλο Καλογήρου αγριεμένου με το μαχαίρι στο χέρι κι έτοιμος να σφάξει εργαζομένους γιατί "είναι πολλά τα λεφτά Άρη!" 

Τον είδα και θαύμασα πάλι το ταλέντο του! Με τι σφρίγος, τι αποφασιστικότητα, τι μπρουταλοσύνη (!) βγήκε και είπε πως αφού κάποιοι εργαζόμενοι πήραν την τρομερή αύξηση 1,5% ΝΟΜΙΜΑ δια της διαιτησίας, αυτός με τσαμπουκά θα αλλάξει το νόμο, ή μάλλον θα φτιάξει έναν καινούργιο για να τους τα πάρει πίσω! 

«Δεν μπορεί κάποιοι καθόλου έξυπνοι αλλά ιδιαιτέρως πονηροί να επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους τον ρόλο του καλού και να δείχνουν τους κάποιους υπόλοιπους σαν τους κακούς της ιστορίας. Πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους», είπε με άψογο πολιτικό - σοσιαληστρικό λόγο και στόμφο! 

Καταλάβατε; Για την διανομή των ρόλων αγανάκτησε η ταλεντάρα μας! Κι ίσως - ίσως γιατί ανάμεσα σε αυτούς που θα παίρνανε αύξηση ήταν και εργαζόμενοι στα ΜΜΕ! Ε, όχι και να επιβαρυνθούν οι εκδότες - καναλάρχες! Άμα άφηνε να στεναχωρηθούν και δεν τον φωνάζαν στα μπουρδ... εεε, στα μέσα τους, που θα έδινε τις παραστάσεις του ο Ανδρέας Λοβέρδος Παξινός Μινωτής Βούρτση Καλογήρου Τίνα Σπάθη και βάλε; 

Πάνω από όλα η Τέχνη του!

- Εκείνες οι σαλιωμένες γραφίδες που γράφανε αγανακτισμένες για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ επειδή "δεν σέβονται" και αντιστέκονται στους νόμους της "κυβέρνησης-εισπρακτικό υποκατάστημα της τρόικας α.ε." λέτε να γράψουν κάτι για τον μεγάλο ερμηνευτή που βγαίνει και δηλώνει πως δεν σέβεται τους νόμους και τους αλλάζει κατά πως συμφέρει την εταιρεία του; Καλά ντε!... Μη βαράτε! Λέμε και καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα...

πηγή εικόνας (Προσοχή! Η ανοιχτοποδαρούσα καλλιτέχνις της φωτογραφίας ΔΕΝ είναι ο Λοβέρδος!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου