Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Ευαισθησίες"...

σκίτσο του Στάθη από Ελευθεροτυπία
Την αρχή είχε κάνει ο Παπουτσής που είχε πει στη Βουλή πως πρέπει να πάψουμε να λέμε τη λέξη  "τρόικα" και να την αντικαταστήσουμε με τη φράση "υπεύθυνη κυβέρνηση της χώρας"!!!
Μετά ο ΓΑΠ είπε πως πρέπει να αντικατασταθεί η λέξη "λιτότητα" με την φράση "συνετή διαχείρηση" ή κάτι τέτοιο... 
Σειρά είχε χθες η λέξη "ιδεολογία" αφού όπως είπε ο ΓΑΠ στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ "η σοσιαλιστική μας ευαισθησία δεν μας επιτρέπει..." κ.λπ. κ.λπ.
Πάει και η ιδεολογία λοιπόν -όχι πως πίστευα ποτέ πως είχανε καμιά, αλλά τέλος πάντων-, ζήτω οι "σοσιαλιστικές ευαισθησίες" τους!

Οπότε ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτό εδώ το χαζοτράγουδο με έμφαση στο στίχο "μια καινούργια αρχή να κάνω, δίχως να σε υπολογίσω" που τραγουδά ο ΓΑΠ κι η παρέα του στον ελληνικό λαό... 


από garbofans


-Πάντως έχουν πλάκα οι ευαίσθητοι σοσιαλιστές. Αφού χειροκρότησαν με θέρμη την προτροπή του ΓΑΠ να ελέγχουν και να συνδιαμορφώνουν τις κυβερνητικές πολιτικές, δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την εκ νέου κατάργηση του ρόλου τους, αφού στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν έγιναν οι καθιερωμένες παρεμβάσεις των βουλευτών! Μαζεύτηκαν, τους μίλησε ο ελέω πατέρα πεφωτισμένος άρχοντας και έφυγαν ικανοποιημένοι να διαδώσουν τον λόγο Του... Οι ευαίσθητοι! Ω, συγγνώμη, παράλειψη! Οι σοσιαλιστικά ευαίσθητοι ήθελα να πω... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου