Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Οι ξεφτίλες!

Η κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας ένοιωσε την ανάγκη 12 ώρες μετά την ΝΤΡΟΠΗ της συνέντευξης των τροϊκανών που ανακοίνωσαν -AYTOI!!!- την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση (Η ανακοίνωση είναι από το Ποντίκι, με τις λέξεις & φράσεις που προκαλούν απέραντη οργή (για την ξεφτίλα τους) και  θλίψη (για την τραγωδία μας) με πιο έντονα γράμματα από εμένα):
«Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους.Επ' αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση».
Αντί άλλου σχολίου, η φωτογραφία από τον Σατιρικό στο Ποντίκι:
 
- 30 χρόνια αναγνώστης της ΑΥΓΗΣ, σήμερα μπορώ να πω πως ήταν η χειρότερή της μέρα. Ο κύριος τίτλος της ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. Και μάλιστα αριστερής. Τίτλος μόνο για τις σομόν σελίδες και για οικονομικές εφημερίδες. Ούτε μια αναφορά στην προσβολή και ΑΠΟΔΕΙΞΗ της Κατοχής, την ανακοίνωση δηλαδή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ της εκποίησης δημόσιας περιουσίας. Σύντροφοι, άλλο αντιεθνικιστές κι άλλο στρουθοκάμηλοι.... 

(Ο Ριζοσπάστης φυσικά δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Για αυτόν δεν υπάρχει κατοχή της χώρας έτσι κι αλλιώς... )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου