Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Φυλάκιση 70 ημερών στη μητέρα του Άλεξ!!!

Από tvxs
Φυλάκιση 70 ημερών, με 3ετή αναστολή επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας στη μητέρα του Άλεξ και τον σύντροφό της για επίθεση και φθορές σε βάρος της οικογένειας και του ενός εκ των 2 Ελλήνων που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του 11χρονου.
Η Νατέλα Ιντσουαΐντσε και ο σύντροφός της Δημήτρης Σιαΐνης κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της «εξύβρισης» και της «απειλής». Η κ. Ιντσουαΐντσε καταδικάστηκε επίσης για «φθορά ξένης περιουσίας» και ο κ. Σιαΐνης για «ελαφρά σωματική βλάβη». Οι ίδιοι σημείωσαν στις απολογίες τους ότι επρόκειτο «για φυσιολογική αντίδραση μιας μάνας και ενός πατέρα» και απέδωσαν τις πράξεις τους στην «αγανάκτηση για τη δολοφονία του παιδιού τους».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 23 Αυγούστου 2007, η Νατέλα και ο Δ. Σιαΐνης επιτέθηκαν στο ένα από τα δύο Ελληνόπουλα, μέσα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, και στη συνέχεια το καταδίωξαν με αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι του παππού του. Εκεί προέβησαν σε φθορές και επιτέθηκαν φραστικά στη γιαγιά των ανηλίκων, ενώ κατά την αποχώρηση τους έγραψαν σε εξωτερικό τοίχο τη λέξη «δολοφόνοι».
Τα δύο αδέλφια βρίσκονται πλέον στη Βέροια, αφότου εξέτισαν ποινή εγκλεισμού στο Ίδρυμα Ανηλίκων Βόλου. Οι περιοριστικοί όροι μετατράπηκαν και επέστρεψαν στη Βέροια, όπου παρακολουθούνται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, στο πλαίσιο των αναμορφωτικών μέτρων που έχουν επιβληθεί σε βάρος τους από το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Όχι για να μην λένε μερικοί-μερικοί πως δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη...

1 σχόλιο: