Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Άναυδος!

Είδα τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο (τέως στέλεχος αριστερής νεολαίας, νυν υπουργό εργασίας του ΠΑΣΟΚ), να παρουσιάζει πριν λίγο στην εκπομπή "Ανατροπή" ένα άρθρο του Δημήτρη Καμπουράκη στο protagon.gr και να δηλώνει πως το έχει βγάλει φωτοτυπίες και το μοιράζει σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Λέω, κάποιο σημαντικό άρθρο θα είναι και έτρεξα να το διαβάσω! (εδώ)

Το διάβασα κι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Μια απίστευτη μπούρδα που με δύο λόγια καταλήγει πως για το κραχ των ασφαλιστικών ταμείων φταίνε... όσοι παίρνουν την κατώτερη σύνταξη των 700 ευρώ!!!
Ούτε τα θαλασσοδάνεια της χούντας φταίνε, ούτε η κατασπατάληση των κεφαλαίων των ταμείων (με άτοκα δάνεια!) για εξυπηρέτηση των πελατειακών αναγκών πασοκονεοδημοκρατών φταίει, ούτε η καταλήστευση των ταμείων με τα τοξικά ομόλογα φταίει, ούτε η εισφοροδιαφυγή, ούτε η ρεμούλα τεραστίων διαστάσεων της υπερσυνταγογράφησης από τους πλασιέδες φαρμάκων (βλέπε γιατρούς) φταίει, ούτε οι πελατειακές  συντάξεις-μαϊμούδες φταίνε, ούτε τίποτα!
Φταίνε οι συνταξιούχοι με την κατώτερη σύνταξη!

Κι αυτό το "περισπούδαστο" άρθρο, ο υπουργός εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος το έχει βγάλει φωτοτυπίες και το μοιράζει, όπως δήλωσε!!!

Μένω άναυδος...
Φτάνει άραγε το ύφος Ξανθόπουλου απέναντι στις δύο ηλικιωμένες που τον αποστόμωσαν, για να δικαιολογεί τα απίστευτα;

Υ.Γ. Τελικά πρέπει να κοιτάμε πιο συχνά το protagon... Εκεί ο Τέλλογλου μίλησε για κατάργηση και "ερμηνεία" άρθρων του συντάγματος και έγινε. Εκεί κι ο Καμπουράκης έγραψε πως φταίνε οι χαμηλοσυνταξιούχοι και τιμωρήθηκαν. Μπίνγκο!

3 σχόλια:

  1. Τι να πω;πόσα τους δίνουν;δεν γνώριζα τον ιστότοπό τους.Ωραία ανάλυση ο Καμπουράκης.Για νήπια .Και έχει και άλλο ωραίο άρθρο.Της Αγλαίας Κρεμέζη δήθεν μαγείρισσας.Κατάλαβε οτι θα της τελειώσει το γκουρμέ,και άρχισε τα ψυχοπαιδαγωγικά και την ενοχοποίηση των άλλων.
    Προσπαθούν να μας διχάσουν και να φαγωθούμε μεταξύ μας.Να είσαι καλά που το ανάδειξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλει να μας μπει ο Καμπουράκης, οτι το 70% τον συνταξιούχων, έχουν δουλέψει μόνο 15 χρόνια???

    ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά το δράμα (μας) δεν είναι που ένας βλάκας γράφει μια απίστευτη ηλιθιότητα, αλλά πως ένας υπουργός (και πανεπιστημιακός παρακαλώ) την θεωρεί τόσο σημαντική που την βγάζει φωτοτυπίες και την μοιράζει σε βουλευτές!!!
    Αρνείσαι να το πιστέψεις, αλλά τελικά καταλήγεις πως το "να είσαι εκεί κύριε Τσανς" ήταν μάλλον ντοκιμαντέρ κι όχι ταινία... Οι ηλίθιοι στην εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή