Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ψεύτης ο ΓΑΠ και με τη βούλα του ΔΝΤ!

Το ίδιο το ΔΝΤ σε έκθεση που δημοσίευσε προχθές (10/5) στην ιστοσελίδα του, διαψεύδει τον ΓΑΠ και τα λογής παπαγαλάκια του! Πολύ απλά λέει στην έκθεση (σελίδα 35, είναι σε μοφή pdf): 

"Under the baseline scenario, Greece’s public debt as a share of GDP would peak at 149 percent in 2013 and gradually decline to 120 percent by 2020" 

Δηλαδή, ΔΝΤ, ΕΕ, ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚικό επιτελείο, μας ετοιμάζουν δέκα χρόνια εξαθλίωσης και φτώχειας για να φτάσουμε το 2020 να έχουμε δημόσιο χρέος στο 120% του ΑΕΠ, δηλαδή στο ίδιο με επίπεδο που είναι σήμερα!!!  Ενδιάμεσα, το 2013, το χρέος θα εκτιναχθεί στο 149% του ΑΕΠ!!!

Στην ίδια έκθεση βλέπουμε πως το ΔΝΤ προβλέπει πως κι άλλοι 400.000 (περίπου) εργαζόμενοι θα μείνουν χωρίς δουλειά τα δύο επόμενα χρόνια, ανεβάζοντας το συνολικό (επίσημο βεβαίως) ποσοστό ανεργίας στο 14,8% (σελίδα 141 της ίδιας έκθεσης): 

Unemployment rate (percent) 9,4(2009),  11,8(2010) 14,6(2011) 14,8(2012) ενώ το 2015 θα είναι στο 13,4%, δηλαδή 300.000 (επίσημα) περισσότεροι άνεργοι από σήμερα, αν τους βγει το σενάριο!!!

Και βέβαια, η "μείωση" του δημόσιου χρέους στα σημερινά επίπεδα το 2020, είναι κάτι που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο... Αλλά ακόμα και αν τους βγουν όλα τα σενάρια στην εντέλεια, το γεγονός παραμένει: μετά από μια δεκαετία φτώχειας κι εξαθλίωσης, μας τάζουν πως θα γυρίσουμε... στο σημερινό αδιέξοδο! 
"Το ΔΝΤ παγιδεύει τις χώρες στο χρέος", γράφει το παραπάνω πλακάτ. Η έκθεση του ΔΝΤ αποδεικνύει του λόγου το αληθές! 


Από έκθεση του ΔΝΤ(Ακαταλληλότερος νο 2!): "...οι πολιτικά επώδυνες στάσεις πληρωμών κάποτε κάνουν τους πολιτικούς να τα παίξουν όλα για όλα, κι ενδεχομένως να κάψουν και τη μπάνκα, με αποτέλεσμα ακόμη χειρότερο οικονομικό κόστος όταν χάνουν το στοίχημα." (...) "Αυτό δείχνει ότι ένας πολιτικός που ενδιαφέρεται για την πολιτική του επιβίωση ίσως ζυγίζει τα πράγματα διαφορετικά από τον αντιπροσωπευτικό πολίτη της χώρας. Αντιμέτωποι με μια στάση πληρωμών που έχει πολιτικό κόστος, οι πολιτικοί που φροντίζουν την καριέρα τους προσπαθούν να την καθυστερήσουν, ακόμη και αν κάτι τέτοιο πλήττει την ευημερία της κοινωνίας. Στην πραγματικότητα, η εξίσωση δείχνει ότι οι πολιτικοί που αδιαφορούν για την ευημερία της κοινωνίας προσπαθούν να καθυστερήσουν τη στάση πληρωμών ακόμη και όταν έχουν μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας."  

Οδηγίες εξαπάτησης...προς κυβερνητικά στελέχη για εμπλοκή του ΔΝΤ στις χώρες τους:  "Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι ενδυνάμωσης της εκτελεστικής εξουσίας, όπως η πιθανότητα προσωρινών εκτάκτων/ειδικών εξουσιών "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου