Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Πριν το καλοκαίρι, μετά το καλοκαίρι, μ' αγαπά δε μ' αγαπά!

"Μέτρο που ψήφισε η αμερικανική Γερουσία τη Δευτέρα προβλέπει την άσκηση βέτο εκ μέρους των ΗΠΑ σε πακέτα διάσωσης του ΔΝΤ προς χώρες που εντάσσονται σε αυτά, αν ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΔΝΤ κρίνει ότι δεν είναι πιθανή η αποπληρωμή των δανείων σε χώρες όπου το κρατικό χρέος υπερβαίνει το 100% του ΑΕΠ." (από tvxs)

Εμ... ξέρω μία τέτοια χώρα, να δεις πως την λένε, πως την λένε...

Ααα θα αφήσω να την βρουν όσοι αδιαφορούν, δεν πιστεύουν πως πάμε για πτώχευση ΣΥΝΤΟΜΑ, και βλέπουν καμμιά διαδήλωση στη τηλεόραση για 2-3 δεύτερα πριν πατήσουν το πλήκτρο αλλαγής στο τηλεκοντρόλ... Επίσης τους αφιερώνω και τα παρακάτω:

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews, ο Ντομινίκ Στρος Καν εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η σημερινή κρίση είναι μόνο ελληνική κρίση» αλλά πρόσθεσε ότι η Ελλάδα «θα την ξεπεράσει». «Η ανάπτυξη είναι ένα ερώτημα-κλειδί. Γιατί η Ελλάδα αντιμετωπίζει τόση δυσκολία για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης; Διότι έχει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας. Για το λόγο αυτό πρέπει να μειωθούν οι μισθοί, κάτι το οποίο είναι οδυνηρό, αλλά απολύτως αναγκαίο. Είναι ο μοναδικός τρόπος να πουλήσει αυτά που παράγει, όταν οι άλλες χώρες έχουν χαμηλότερες τιμές».(από tvxs)
Στη ΝΕΤ χθές το πρωί είδα έναν τύπο που έλεγε πως πρέπει να ξαναγίνει στην Ελλάδα ένα... κίνημα εθελοντισμού όπως το 2004. Ε, εκεί που δουλεύεις 8 ώρες, είπε, να δουλεύεις και μια δυο ώρες παραπάνω εθελοντικά άνευ αμοιβής!!!

Και το καλύτερο (προς το παρόν ως αστείο) από το προχθεσινό Ράδιο αρβύλα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου