Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Προαναγγελθείσες ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!


Τρεις άνθρωποι νεκροί από την τυφλή βία. Τρεις δολοφονίες από ψυχασθενείς φασίστες...

Η πορεία γνωστή από μέρες. Γνωστά και τα τσιράκια που είτε από ηλιθιότητα, είτε από ψυχασθένεια, είτε επί πληρωμή δεν κατεβαίνουν ποτέ για να διεκδικήσουν κάτι, αλλά για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις όσων διεκδικούν.

Θα επαναλάβω για τέταρτη φορά σε αυτό το μπλογκ την φράση απευθυνόμενος προς τους παραπάνω.
Αν θέλετε να σκοτώσετε ντε και καλά κάποιον, σκοτώστε τον μπάτσο που έχετε μέσα σας. 

Γιατί μπάτσοι είσαστε! Δεν διαφέρετε σε τίποτα. Σας έβλεπα σήμερα στην Πατησίων. Οι εργαζόμενοι στο δρόμο και από το πουθενά να εμφανίζεστε με όλα τα σύνεργά σας και να σπάτε τα πάντα. Ο κόσμος σας γιουχάιζε, προσπαθούσε να σας σταματήσει. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΑΣ.

Δυστυχώς τη μεγαλύτερη πορεία που έχω πάει από το '80 και μετά, κατάφεραν αυτά τα φασιστοειδή που εμφανίζονται ως αντιεξουσιαστές, να την ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, να μετατρέψουν την χαρά της αντίστασης, στην απόλυτη θλίψη για τον χαμό, την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ τριών ανθρώπων.

Άξιοι ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Αλλά, πέρα από τα φασιστοειδή, αναρωτιέμαι...

Ο υπουργός δεν θα παραιτηθεί; Είδαμε ΟΛΟΙ τις συμμορίες να σπάνε τα πάντα, και τα ΜΑΤ να μην αντιδρούν αλλά αντίθετα να επιτίθενται στην τεράστια ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ διαδήλωση. Γιατί δεν προστάτεψαν τους εργαζόμενους στις τράπεζες; Πόσο μάλλον που έξω από την Μαρφίν άκουσα έναν να μιλάει στα τηλεοπτικά συνεργεία και να λέει πως οι εργαζόμενοι στη τράπεζα εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να βγουν μετά από απόφαση της εργοδοσίας να σφραγίσει τις πόρτες. Αν αληθεύει αυτό τότε υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη στον υπουργό, στους επιτελείς της αστυνομίας και στη Μαρφίν.

Οι ψυχασθενείς φασιστοηλιθίοι γνωστοί και η άθλια τακτική τους γνωστή. Η πορεία γνωστή. Γιατί αφέθηκαν απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι;

Με απέραντη οργή και θλίψη...


Υ.Γ. Και κάτι ακόμα. ¨Όταν τον Δεκέμβρη οι προβοκάτορες αμαύρωσαν τις μεγαλύτερες νεολαιίστικες κινητοποιήσεις, το ΚΚΕ έσπευσε να υιοθετήσει την προβοκάτσια και να συνταχθεί με τις αθλιότητες του Καρατζαφύρερ κατά του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τότε εμφανιζόνταν δημοσκοπικά ενισχυμένος. Τώρα οι προβοκάτορες και ο Καρατζαφέρης στράφηκαν εναντίον του. Προς γνώσιν και συμμόρφωση σύντροφοι...

2 σχόλια:

  1. Προσυπογράφω!!! Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου από το πουθενα! Πως μπήκαν πως μεταμφιέστηκαν;;; Δυστυχώς πάντα οι υπηρεσίες τους ήταν ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε,προσυπογραφω κ εγω
    να συλληφθουν τα καθαρματα-δολοφονοι κ να τους ριξουν σε ενυδρειο με πιρανχας
    αφαιρεθηκαν ζωες
    αμαυρωθηκε η σημερινη μεγαλειωδης διαδηλωση
    οι τυποι ειναι εχθροι του λαικου κινηματος
    για αυτο φωναζω οτι η ανατροπη του Καθεστωτος μπορει να γινει μονο συντεταγμενα
    αλλιως μεταξυ των φασιστων του Καθεστωτος κ των φασιστων προβοκατορων η απλως ηλιθιων,δεν θελω να επιλεξω

    Μπραβο στη σταση του Συριζα σημερα στην επιθεση που δεχτηκε το ΚΚΕ
    ΝΑ τα λεμε αυτα,οσοι κλινουμε προς το ΚΚΕ
    ΝΑ τα λεμε γιατι οι του Συν δειξαν γενναιοτητα,ανιδιοτελεια κ μαγκια
    κ μας βαλαν τα γυαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή