Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Η φωνή απ' τον υπόνομο δεν ενόχλησε τον ΓΑΠ!!!

 (σκίτσο Στάθη από enet)
"Παρουσία λοιπόν του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος τον άκουσε σιωπηλός και χωρίς καμιά αντίδραση, ο Δ. Δασκαλόπουλος απεφάνθη ότι όλα τα κόμματα έχουν ξοφλήσει διότι είναι «διαπλεκόμενα με το κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο της μεταπολίτευσης». Εξέφρασε με τον τρόπο αυτόν τη διάθεση της οικονομικής σφαίρας να κυριαρχήσει επί της πολιτικής ή απλώς να την παρακάμψει. Κι απάντηση δεν πήρε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!", που σήμερα, πρωί -πρωί, έδειξε την... πυγμή του γκρεμίζοντας αυθαίρετο, έρημο επί 15ετία, σε μια ακόμα κακοστημένη παράσταση!

Σήμερα ο Χάρης Καστανίδης προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα από την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η δουλικότητα του ΓΑΠ απέναντι στο θράσος του Δασκαλόπουλου, και είπε υποτιμιτικά "έκανε η ψείρα αίμα και βγήκε στον γιακά!" Επίθεση κατά του Δασκαλόπουλου έκανε στη βουλή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσούκαλης, η γγ του ΚΚΕ κ.Παπαρήγα, η εφημερίδα ΑΥΓΗ, αλλά και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, ο οποίος μετά ζήτησε πάλι την κατάργηση της ανωνυμίας στα blogs!


.-.-.-.-.-.-.-.-.

Στο τέλος της ανάρτησης βάζω για λόγους αρχειοθέτησης, την επιστολή "μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ" που ζητούν "ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ" Κυκλοφορεί σε δεκάδες ιστοσελίδες και blogs από τις 8/5, αλλά είναι ανώνυμη...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Η Δημοκρατία στο απόσπασμα...

Ενώ η κρίση καλπάζει χωρίς ανάσχεση, πλέον όλοι οι «κακορίζικοι», οι οποίοι προέβλεπαν τα χειρότερα, δυστυχώς δικαιώνονται ακόμη και στις «μαντείες» τις οποίες οι περισσότεροι θεωρούσαν ακραίες. Ναι, τώρα επιβεβαιώνεται ότι ο Παπανδρέου συγκροτημένα και με σχέδιο μας πήγε στο ΔΝΤ, χωρίς καν να εξετάσει ή να αναζητήσει άλλες πιθανές λύσεις. 

Το Ανεμογκάστρι το έγραφε ήδη από τις 17 Φεβρουαρίου, όταν ακόμη δεν υπήρχε καν ανοιχτή συζήτηση γι' αυτό το θέμα. Όταν όλοι πίστευαν ότι ο «Γιώργος» απλώς εκβιάζει τους Ευρωπαίους για να πάρει βοήθεια με καλύτερους όρους. Τώρα το επιβεβαιώνει ο Σαχινίδης, ο υφυπουργός του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είπε ξεκάθαρα αυτές τις μέρες σε συνέντευξή του:

«Όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο ΔΝΤ».

Τώρα, λοιπόν, ύστερα από τον επιλεγμένο από την κυβέρνηση «μονόδρομο» της διπλής και σκληρής επιτροπείας της χώρας, η οποία θα αναλάβει να διασφαλίσει τα συμφέροντα των πιστωτών της και όχι του λαού της, πρέπει να διασφαλιστεί, κυρίως, ότι και οι Έλληνες θα είναι καλά παιδιά, τα οποία θα αποδεχτούν χωρίς σοβαρά προσκόμματα το ανελέητο ξεπούλημα και την κοινωνική – αν όχι και εθνική – διάλυση.

Βασική προϋπόθεση είναι η υποβάθμιση, έως ακύρωσης, του κοινοβουλίου. Αυτό το έργο έχει αναλάβει και εκτελεί σε δόσεις ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου καλυπτόμενος πίσω από την πλήρη σιωπή των επίσημων ΜΜΕ, τα οποία απέκρυψαν την ουσία του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος της Παρασκευής, με το οποίο ο υπουργός Οικονομίας σφετερίστηκε αρμοδιότητες και εξουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μια δεύτερη προϋπόθεση είναι η περιστολή των κοινωνικών δικαιωμάτων με κορυφαίο αυτό της απεργίας. Επ’ αυτού φροντίζουν σε αγαστή σύμπνοια πολλοί και διάφοροι:
* Αρθρογράφοι οι οποίοι φλερτάρουν με την ιδέα όχι μόνο του περιορισμού των συλλαλητηρίων, αλλά και με αυτήν της αναστολής ισχύος κάποιων άρθρων του συντάγματος, παραπέμποντας ευθέως στις θεωρητικές κατασκευές κάποιων διεθνών αρθρογράφων, οι οποίοι ψάχνουν το υπόδειγμα της διαχείρισης της χώρας στις πιο εξευτελιστικές μορφές προτεκτοράτων της πρόσφατης Ιστορίας.

* Κάποιοι «επαναστάτες» της πυρκαγιάς, για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή είναι αναλώσιμη και άνευ αξίας. Ο τραγικός θάνατος των εργαζομένων της Marfin ύστερα από τον δολοφονικό εμπρησμό του υποκαταστήματος στη Σταδίου ίσως είναι η χειρότερη προβοκάτσια της μεταπολίτευσης. Με ανυπολόγιστες συνέπειες στον τρόπο με τον οποίο θα εκδηλώνεται στο μέλλον η λαϊκή διαμαρτυρία.

* Η συνεχής προπαγάνδα των ΜΜΕ, η οποία φτάνει έως του σημείου, με τη χρήση επιχειρημάτων που επαναφέρουν από το παράθυρο την εποχή του αντικομμουνισμού των δωσιλόγων, να χρεώνει πότε τον ΣΥΡΙΖΑ και πότε το ΚΚΕ με διαθέσεις... ανατροπής του συστήματος ή αμφισβήτησης της νομιμότητας, την ώρα μάλιστα που οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης κουρελιάζουν και τη Βουλή και το ίδιο το σύνταγμα επωφελούμενοι από τη συνένοχη σιωπή των ΜΜΕ.

Πνίγουν κάθε διαφορετική φωνή

Την ίδια ώρα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, τα οποία μας προϊδεάζουν όχι μόνο για το ενδεχόμενο μιας πολιτικής σκλήρυνσης, αλλά και για την οργανωμένη επιδίωξη των εκπροσώπων του εγχώριου πλούτου να ελέγξουν την πολιτική ζωή. Έτσι μπορούμε προχείρως να σημειώσουμε, πέραν των προηγουμένων:

1. Έπειτα από τη θρασύτατη προβολή του Βγενόπουλου από το συγκρότημα Αλαφούζου ως... Μεσσία, που προαλείφεται ως αυτός που θα σώσει τη χώρα από ένα συλλήβδην διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, χθες ήταν η σειρά του προέδρου του ΣΕΒ. Ενός ανθρώπου ο οποίος εκπροσωπεί τον βιομηχανικό κόσμο, με τρίτη σερί θητεία, χωρίς να διαθέτει ο ίδιος μια δική του σημαντική επιχείρηση.

Παρουσία λοιπόν του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος τον άκουσε σιωπηλός και χωρίς καμιά αντίδραση, ο Δ. Δασκαλόπουλος απεφάνθη ότι όλα τα κόμματα έχουν ξοφλήσει διότι είναι «διαπλεκόμενα με το κοινωνικό και οικονομικό μοντέλο της μεταπολίτευσης». Εξέφρασε με τον τρόπο αυτόν τη διάθεση της οικονομικής σφαίρας να κυριαρχήσει επί της πολιτικής ή απλώς να την παρακάμψει. Κι απάντηση δεν πήρε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό!

Ερώτημα: Ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, ο πρόεδρος της Ελλάκτωρ, συμφερόντων Μπόμπολα, ο οποίος μόλις χθες ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου του ΣΕΒ, συμφωνεί με τη διαπίστωση του προέδρου του; Τον εκφράζει; Και δεύτερον: Εκφράζει η θέση Δασκαλόπουλου το αφεντικό του Καλλιτσάντση, τον Γεώργιο Μπόμπολα; Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε...

2. Τις τελευταίες μέρες πολλά ιστολόγια, τα οποία έχουν «κινηματικό» ή, με κάποιον τρόπο, «αριστερό» χαρακτήρα, τα οποία προφανώς κάποιους ενοχλούν, ξαφνικά τίθενται εκτός λειτουργίας και εξαφανίζονται – χθεσινό παράδειγμα το Μη Προνομιούχος.(σημ.ΤΤΣ: Το ιστολόγιο ανέβηκε σήμερα σε νέα διεύθυνση ενώ ο Καρατζαφύρερ ζήτησε στη βουλή την κατάργηση της ανωνυμίας στα blogs γιατί... απειλούν τον πολιτικό κόσμο!)

3. Εκτός από το ΚΚΕ, η Ακροδεξιά φαίνεται ότι έχει βάλει κι άλλους στο στόχαστρό της. Παραθέτω χωρίς άλλα σχόλια τη χθεσινή καταγγελία του περιοδικού Άρδην και της εφημερίδας Ρήξη:

«Ο Καρατζαφέρης, αφού υποχρεώθηκε, την ώρα της κρίσης, να αποκαλυφθεί ως ενεργούμενο του ΔΝΤ και των αφεντικών του, για να προβοκάρει τις λαϊκές κινητοποιήσεις εναντίον της έλευσης του Ερντογάν στην Αθήνα – για την οποία ο ίδιος ποιεί την νήσσα – μίλησε για «επεισόδια» που πρόκειται να συμβούν.

Και για να τρομάξει ο λαός ότι όντως κινδυνεύουν να γίνουν επεισόδια, έπρεπε να μπει σε ενέργεια και ο έτερος φασιστικός βραχίονας, ο Στόχος, ο οποίος καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή την ίδια ώρα και ακριβώς δίπλα με τη μεγάλη συγκέντρωση που έχουν καλέσει 15 οργανώσεις, κινήσεις και συλλογικότητες στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αφού πρώτα απέτυχαν οι προσπάθειες της κυβέρνησης διά του Μπεγλίτη να ακυρωθεί η μεγάλη συγκέντρωση του Άρδην και της Ρήξης τη Δευτέρα 10 Μαΐου, έχει τεθεί από την Ασφάλεια, την ΕΥΠ και τα ποικίλα πρακτορεία σε ενέργεια όλος ο φασιστικός και προβοκατόρικος μηχανισμός για να εμποδιστεί η εκδήλωση του φρονήματος του ελληνικού λαού απέναντι στην επίσκεψη του ανεπιθύμητου Ερντογάν.

Όμως, όπως έλαβαν την κατάλληλη απάντηση τη Δευτέρα 10 Μαΐου από το πλήθος που κατέκλυσε το Χίλτον, θα λάβουν και τώρα την απάντηση που τους αρμόζει. Σύντομα δε, θα υπάρξει ανακοίνωση από το σύνολο των οργανωτών της μεγάλης εκδήλωσης της 14ης Μαΐου».

Ποιων συλλογικοτήτων την κινητοποίηση επιχειρούν οι φασίστες να ακυρώσουν; Ιδού η λίστα με αλφαβητική σειρά: Άρδην, ΑΣΚΕ, Δημοκρατικό Κοινό των Κούρδων - Αντιπροσωπεία Ελλάδας, ΔΗΚΚΙ, Ένωση για τη Διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας, Κίνηση Πολιτών για την Κύπρο, Οικολογείν, Πολιτικός Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα, Ρήξη, ΣΑΚ, ΣΕΥΑΕΚ, Σύλλογοι Ποντίων Αττικής, Χριστιανική Δημοκρατία. 

Εκφράζουν τον Πρόεδρο;

Τέλος, μια φράση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη σύσκεψη των Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη υπ’ αυτόν τη Δευτέρα, προκάλεσε εύλογη απορία όχι τόσο για την όποια στόχευση του ίδιου του Κάρολου Παπούλια όσο για την «ερμηνεία» της φράσης του από την Καθημερινή στο πρωτοσέλιδο σημείωμά της την επόμενη μέρα, με τον βαρύγδουπο τίτλο «Η Δημοκρατία και το κόστος». Η εφημερίδα που προβάλλει σταθερά τον Βγενόπουλο ως πολιτικό Μεσσία έγραψε:

"Οι διαδηλώσεις δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται για την τέλεση παράνομων πράξεων. Η ελευθερία της διαμαρτυρίας καθενός σταματά εκεί που αρχίζει το δικαίωμα της ζωής, της ελευθερίας και της εργασίας του άλλου. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος τώρα". Τα λόγια αυτά του Προέδρου της Δημοκρατίας στη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πρέπει να οδηγήσουν στην άμεση λήψη πρακτικών μέτρων που θα περιφρουρήσουν την ζωή, την ελευθερία, την απρόσκοπτη εργασία στην Αθήνα κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες, καθώς και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Τα κόμματα που συμμετείχαν στη χθεσινή σύσκεψη εκπροσωπούν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού και δικαιούνται να θεσπίζουν τους κανόνες της Δημοκρατίας. Ένα τμήμα της Αριστεράς έχει επιλέξει το μονοπάτι της παραφροσύνης, αμφισβητώντας το Σύνταγμα και τους νόμους. Αν το επιτρέψουμε, το κόστος θα είναι ανυπολόγιστο για τη Δημοκρατία και τη χώρα συνολικά».

Αλήθεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφωνεί με την ερμηνεία των λόγων του; Ή μήπως είναι άσκοπο να αναζητηθεί η απάντηση; 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. 
"ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ"


“Είναι τεράστια και ανείπωτη η πίκρα και η αγανάκτηση που μας διακατέχει εξαιτίας της πολιτικής συμπεριφοράς και των πολιτικών επιλογών του προέδρου του κινήματος, των μελών της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας.


Νοιώθουμε τεράστια ντροπή απέναντι στον ελληνικό λαό, απέναντι σε όσους με την προσωπική μας πειθώ και αξιοπιστία πείσαμε να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, με την ελπίδα και εγγύηση μιας δημοκρατικής σοσιαλιστικής πολιτικής.


Νοιώθουμε όλοι προδομένοι και εξαπατημένοι από τις ανήκουστες για κόμμα και κίνημα του δημοκρατικού σοσιαλισμού πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση του κινήματος, η κυβέρνηση που εκλέξαμε.


Είμαστε όλοι προδομένοι και εξαπατημένοι από την απόλυτη κατά συρροή αναξιοπιστία και ανακολουθία λόγων και έργων πριν και μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.


Είναι σαφές ότι κανείς από εμάς δεν ψήφισε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, την πιστή και τυφλή τήρηση των πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού. Η κυβέρνηση αυτή δεν ψηφίστηκε για να ακολουθήσει κατά γράμμα τις επιταγές του πατριάρχη του νεοφιλελευθερισμού Μίλος Φρηντμαν και τις “θεραπείες σοκ” που προκαλούν στον ελληνικό λαό.


Η κυβέρνηση αυτή δεν ψηφίστηκε για να καταλύσει τους θεσμούς της λαϊκής κυριαρχίας, δεν ψηφίστηκε για να καταργήσει δημοκρατικά δικαιώματα, δεν ψηφίστηκε για να παραδώσει την εθνική κυριαρχία σε ξένους. Ψηφίστηκε για τα εντελώς αντίθετα, για όσα είναι γραμμένα και δηλωμένα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και στο καταστατικό του κινήματος.


Η κυβέρνηση αυτή δεν ψηφίστηκε για να παραδώσει την χώρα σε επενδυτές και επιχειρηματίες, ντόπιους και ξένους, δεν ψηφίστηκε για να παραδώσει τους Ελληνες και τις Ελληνίδες στις πολυεθνικές και το κομπραδόρικο ημεδαπό κεφάλαιο.


Ψηφίστηκε για τα εντελώς αντίθετα από όσα πράττει.


Κοντολογίς, η κυβέρνηση αυτή εξαπάτησε και εξαπατεί όσους την ψήφισαν και την πίστεψαν.


Δεν μας αρκούν τα προσχήματα και οι κινδυνολογίες, δεν μας αρκούν οι σκόπιμοι πανικοί και οι επικλήσεις εθνικών κινδύνων. Μια κυβέρνηση κινήματος του δημοκρατικού σοσιαλισμού οφείλει να έχει το τσαγανό, την γνώση και το σχέδιο να βγάλει την χώρα από την καπιταλιστική λαίλαπα και κρίση και όχι να την παραδώσει μαζί με τον λαό της βορά στα νύχια και τα δόντια όσων κερδοσκοπούν εναντίον της.


Δυστυχώς, όλα τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποσκοπούν στην ικανοποίηση όσων λήστεψαν τον ελληνικό λαό και τον μόχθο του. Κανένα μέτρο δεν αποσκοπεί στην κοινωνική δικαιοσύνη, στον κοινωνικό σοσιαλιστικό μετασχηματισμό, στην κοινωνική χειραφέτηση, στην δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, αλλά αποσκοπούν όλα στο αντίθετο.


Επικαλούνται εντολές … .


Η αντίσταση στις εντολές που παραβιάζουν τις καταστατικές πολιτικές επιλογές είναι καθήκον κάθε δημοκράτη σοσιαλιστή, κάθε μέλους του κινήματος. Αλλιώς ακυρώνεται πολιτικά το κίνημα και αυτοκαταργείται.


Το μόνο που πράττουν είναι να επαιτούν, να ομολογούν πλήρη προσωπική και πολιτική αδυναμία και ξεπουλάνε την χώρα και τον λαό της κατά τον φθηνότερο και αηθέστερο τρόπο.


Η λαϊκή κυριαρχία και η εθνική ανεξαρτησία καταργούνται από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του κινήματος.


Η ανοχή προς τα πρόσωπα αυτά τελείωσε.


Δεν έχουμε τίποτα κοινό με δεξιούς, “νενέκους”, προσκυνημένους, νεοφιλελεύθερους μεγαλοαστούς και τα τζάκια της ολιγαρχίας που συγκροτούν οι ίδιοι και όσοι τους στηρίζουν.


Το ΠΑΣΟΚ έχει και ιδρυτική διακήρυξη και καταστατικό και δεν μπορεί ούτε ο πρόεδρος, ούτε η κυβέρνηση, ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα να το καταπατά και να το καταλύει ετσιθελικά.


Το ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανένα, το ΠΑΣΟΚ ανήκει στους Ελληνες.


Σκοπός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι να εξυπηρετεί την σαπίλα της ολιγαρχίας που έχει καταληστέψει την χώρα, αλλά τους Ελληνες πολίτες με βάση την απαρέγκλιτη τήρηση των ιδρυτικών και καταστατικών του αρχών.


Οποιος παραβιάζει τις πολιτικές αρχές του κινήματος, οφείλει να τίθεται εκτός του κινήματος, εκτός του ΠΑΣΟΚ.


Η παράβαση των άρθρων 4, 5 και 16 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ και η ωμή παραβίαση της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη αποτελεί έργο – πράξη του προέδρου, της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος.


Οσοι θέλουν να κάνουν λόγω για πολιτική αξιοπιστία, οφείλουν να ζητήσουν την ενεργοποίηση του άρθρου 54 του καταστατικού του κινήματος με σκοπό την διαγραφή του προέδρου, της κυβέρνησης και του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.


Κανείς δεν μπορεί να ακυρώνει όχι μόνο την πολιτική ιστορία, το παρόν και το μέλλον, αλλά και την ίδια την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ, την ίδια την ύπαρξη και τον πολιτικό προσδιορισμό όσων πίστεψαν και πιστεύουν στον δημοκρατικό σοσιαλισμό.


Επειδή η πολιτική και η κοινωνία δεν ακυρώνονται το μόνο που πρέπει και μπορεί να γίνει είναι η ακύρωση και η διαγραφή όσων ακυρώνουν την πολιτική ιστορία του τόπου και της δημοκρατικής σοσιαλιστικής παράταξης και επιχειρούν να την διασπάσουν και να την μετατρέψουν σε όχλο και πολιτικό συνονθύλευμα χωρίς αρχές και με νεοφιλελεύθερους στόχους.


Η δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη οφείλει να αποκαθαρθεί από ένα τέτοιο όνειδος,αλλιώς αυτοακυρώνεται, ακυρώνει τους αγώνες και τα κοινωνικά επιτεύγματά της και οδηγείται στην αυτοδιάλυση.


Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή τους.Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τον ρόλο του καθένα,και θα πάρουν μάθημα όταν έρθει η ώρα του απολογισμού.Τούτες τις ώρες παίζεται ένα άθλιο παιχνίδι κατά του λαού και της δημοκρατίας στην Ελλάδα,υπάρχει σαφής διαφωνία μεταξύ λαού και της κλίκας που κυβερνάει με ψέματα και πολιτικές που δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή