Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις;

Έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα, ή είναι λαγός;
από Σύβιλλα

Πάγκαλος εναντίον... Αρβανίτη
Φαίνεται πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, πιστεύει πως όχι μόνο πρέπει οι εργαζόμενοι και ο λαός να πληρώσουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για να σωθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου, και μάλιστα χωρίς αντιδράσεις (που με ευκολία τις χαρακτηρίζει από συντεχνιακές έως και «αντεθνικές»), αλλά και να μην υπάρχει άνθρωπος που να μιλάει για τις συνέπειες αυτής της πολιτικής. Γι' αυτό, όπως δημοσιεύτηκε, στο υπουργικό συμβούλιο τα έβαλε με τον Κ. Αρβανίτη της ΝΕΤ, ο οποίος «τόλμησε» να αναφερθεί στις φτωχογειτονιές που μοιράζεται συσσίτιο. Για τον Πάγκαλο είναι ανύπαρκτα τέτοια φαινόμενα, όπως τα συσσίτια, οι άστεγοι, οι σκουπιδοσυλλέκτες, οι χιλιάδες άνθρωποι που ζουν στην απόλυτη εξαθλίωση, χάρη στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


Προφανώς, για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η «συνεπής και πατριωτική στάση» των εργαζομένων, των δημοσιογράφων, όλου του λαού, εκτός από την υποταγή, είναι και η «μούγκα».


Τέτοιο το ΠΑΣΟΚ. Τέτοιος ο Πάγκαλος. Τέτοια ΕΡΤ θέλουν.
Θ. Πάγκαλος: «Δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ ο... Κ. Αρβανίτης»!
«Δημοσιογράφο του… ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτήρισε τον Κώστα Αρβανίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο.
«Θα ήθελα κάποια στιγμή να επισκεφτώ την Ελλάδα που παρουσιάζει κάθε πρωί ο δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική τηλεόραση!» είπε χαρακτηριστικά με τεράστια δόση ειρωνείας… (πηγή: Star)

.-.-.-.-.-.-.-.-.




- Χθες Σάββατο, σε διάφορες ιστοσελίδες υπήρχε η είδηση(;) ότι  απολύθηκε ο Κώστας Αρβανίτης από τη ΝΕΤ. Αν είναι ράδιο αρβύλα ή ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της ΠΑΣΟΚικής κατάλυσης της δημοκρατίας, θα το δούμε αύριο το πρωί... 

Βέβαια, ανεξάρτητα από την επιβεβαίωση της απόλυσης ή όχι του Κ.Α., η δήλωση και μόνο του ΠαγΚάλου αρκεί για να φανεί (και πάλι) η άποψη που έχει αυτή η συμμορία περί ελευθερίας του λόγου και Δημοκρατίας.





από jimakos61

Το τραγούδι βεβαίως είναι άσχετο με τα παραπάνω. Για την ώρα... 
Απλά επειδή μ' αρέσει και μου ήρθε με τον τίτλο το έβαλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου