Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Οι όχι και τόσο αθώοι τηλεχαχανούληδες...

(πηγή)
Και καλά... Οι Ραδιοαρβυλάδες είναι απολίτικοι που -αφελώς ή μεθοδευμένα- δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ εδώ και 1,5 χρόνο, ξεκινώντας από την άθλια εκστρατεία τους για αποχή στις Ευρωεκλογές και φτάνοντας στην αναπαραγωγή όλης της κυβερνητικής προπαγάνδας:  στοχοποιώντας κλάδους εργαζομένων, (απείρου κάλλους -και κάλου στον εγκέφαλο- τα σχόλιά τους για τους "τεμπέληδες" εργαζόμενους), τσουβαλιάζοντας τους πάντες με την έκφραση "απέχθειας" συλλήβδην "για τους πολιτικούς και την πολιτική" (όλοι φταίνε = δεν φταίει κανείς), της ενοχοποίησης των πολιτών με αθλιότητες τύπου "μεταξύ μας, ε, όλοι μαζί τα φάγαμε" κ.λπ. κ.λπ. (Βέβαια, τι άλλο να περιμένει κανείς από υπαλλήλους του Κυριακού...). 
 - Πολιτιστική και πολιτική τραγωδία η απήχησή τους στη νεολαία...

Αλλά και ο πολύς κύριος Λαζόπουλος; Ούτε αυτός ο "πολιτικοποιημένος" γνώριζε το λόγο του Σαμαρά στη ΔΕΘ; Γνωστά τα έργα, ο ρόλος και η στάση του, αλλά τέτοιο  απροκάλυπτο ψέμα ξεπερνά ακόμα κι αυτόν τον κ. Εξυπνόπουλο. 
 - Η πρώτη μου ανάρτηση πριν 1,5 χρόνο αυτόν αφορούσε, κι από εκεί μεταφέρω τα λόγια του Παντελή Μπουκάλα στο τέλος...

Έπαιξε λοιπόν στην εκπομπή του ηχητικό υλικό στο οποίο εμφάνιζε τον Σαμαρά να λέει ό,τι ακριβώς έλεγε κι ο ΓΑΠ προεκλογικά! Απάτη πρώτου μεγέθους που αναπαρήγαγαν οι -χαζά παιδιά χαρά γεμάτα-  Ραδιοαρβυλάδες κάπου μεταξύ της ενασχόλησής τους με τις Πετρούλες και των άλλων φυτών τηλεοπτικού χώρου που είναι το βασικό αντικείμενό τους (όπως και του Εξυπνόπουλου άλλωστε) 
- Αναπαράγοντας έτσι όλη την τηλεοπτική πλεμπαρία, που με την σειρά της ανταποδίδει  την επομένη, ανα-αναπαράγοντας την "σάτιρά"-διαφήμισή των πάντα "χθες ήταν καταπληκτικός/οί" στα πρωινά και μεσημεριανά τηλεαφοδευτήρια. Και ο χορός της λοβοτομής καλά κρατεί...

Από την Τρίτη ψάχνω να βρω κάπου τα δύο αποσπάσματα (Λαζόπουλου και ομιλίας Σαμαρά στη ΔΕΘ) και τελικά τα βρήκα μαζί στο taxalia. Απολαύστε την απάτη-προπαγάνδα των "σατιρικών" τηλεκατινών:

από taxalia

- Αντί σχολίου:
"οι σπορείς της «ιδεολογίας της αραχτής» και οι καλλιεργητές (από κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά και Διαδίκτυο) της πιο φίλαυτης απάθειας για τα κοινά, άνθρωποι απολύτως βολεμένοι αυτοί και απολύτως του Συστήματος που παριστάνουν τους αντισυστημικούς" (Π. Μπουκάλας)

1 σχόλιο: