Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Τη χώρα την κυβερνάει μια παρέα εκβιαστών...

(πηγή)
του Άκη Μπέσκου
από Υπέρ ΠΑΣΟΚ

Τώρα ξέρουμε. Το τοπίο είναι ξεκάθαρο. Τη χώρα την κυβερνάει μια παρέα εκβιαστών η οποία ασκεί την εξουσία προς ίδιο όφελος. Η παρέα αυτή πιστεύει πως όσο βαθαίνει η κρίση και διαχέεται ο φόβος για το αύριο, τόσο θα διευρύνεται για αυτούς το πεδίο και ο χρόνος άσκησης της εξουσίας.
 
Οι εκβιασμοί τους σε κάποιους παλιούς θυμίζουν τους ψωφοδεείς χουντίσαντες πολιτικούς το 1973 οι οποίοι προπαγάνδιζαν υπέρ της λύσης Μαρκεζίνη «για να μην έρθει πιο σκληρή χούντα». Έτσι και τώρα, ΓΑΠ, Πάγκαλος, Ραγκούσης και λοιποί «καλαμποκοτρεφόμενοι», μας καλούν να ψηφίσουμε υπέρ των μέτρων, για «να μην έρθουν τα χειρότερα», δηλ. η χρεοκοπία της χώρας και «δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις»
 
Την Κυριακή οι Πασόκοι δεν επιλέγουμε τις αλυσίδες της αιχμαλωσίας της χώρας. Σπάμε τις αλυσίδες, καταψηφίζοντας κάθε κυβερνητικό υποψήφιο. Με την ψήφο μας στέλνουμε το μήνυμα πως αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει ψυχή και μέλλον και παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στις δημοκρατικές αξίες και αρχές.
 
Το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται και προπάντων δεν λαφυραγωγείται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου