Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ωρδές αλλοδαπών

του Θανάση Καρτερού
από την Αυγή

Έλληνες πατριώτες, από αυτούς που έστειλαν προφανώς τον Μιχαλολιάκο να τους εκπροσωπήσει στον δήμο, επιτέθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα σε μουσουλμάνους που έκαναν την προσευχή τους σε ένα από τα αυτοσχέδια τζαμιά τους. Τραυμάτισαν δυο, έκαναν άνω κάτω τη γειτονιά και ύστερα ως Έλληνες και ως Χριστιανοί ορθόδοξοι το έβαλαν στα πόδια. Κι έτσι η αστυνομία που έφτασε ως συνήθως κατόπιν εορτής οδήγησε τους τραυματίες στο τμήμα κι από κει στο νοσοκομείο.

Περιστατικά του είδους έχουν πάψει από καιρό να είναι μεμονωμένα –έκφραση που μας βόλευε να χρησιμοποιούμε παλιότερα. Και οι μουσουλμάνοι έχουν επίσης πάψει από καιρό να είναι μεμονωμένοι. Πριν από λίγες μέρες προσευχήθηκαν δημόσια. Χτες εκατοντάδες ήρθαν σχεδόν στα χέρια με την αστυνομία, γιατί μαζί με τα εμπορεύματα κάποιου μικροπωλητή η τελευταία κατέσχεσε και κάποιους παπύρους με αποσπάσματα από το κοράνι. Ο χορός του μίσους έχει ανοίξει για τα καλά.

Πού οδηγούν όλα αυτά το ξέρουμε καλά. Επεισόδιο στο επεισόδια παρακολουθούμε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Και δύο και τριών και πολλών θανάτων, θα λέγαμε. Γιατί οι Έλληνες σκίνχεντς έχουν αποθρασυνθεί. Γιατί η σιωπηρή υποστήριξη που βρίσκουν από αστυνομία και «αγανακτισμένους» πατριώτες τους κάνει όλο και πιο αιμοβόρους. Και γιατί η μετατροπή τμημάτων της πόλης σε αποθήκες ψυχών από μια πολιτεία τυφλή, κουφή και μισάνθρωπη αποτελεί την καλύτερη σκηνή για τη δράση τους,

Να τι γράφει στο site μεγάλης εφημερίδας που δημοσίευσε την είδηση ένας από τους αγανακτισμένους: 
Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της αδιαφορειας στο τεραστιο προβλημα που εχουν χιλιαδες Ελληνες τοσα χρονια με τις ωρδες αλλοδαπων που κουβαληθηκαν παρανομα στην χωρα.Δερναν,βιαζαν,κλεβαν,σκοτωναν και σε καθε φωνη αντιδρασης το ακροαριστερο κατεστημενο τους εβαζε φιμωτρο και τους ελεγε ρατσιστες. Δεν παει αλλο ομως. 
Τα άψογα ελληνικά και η ορθογραφία είναι του ακραιφνούς Έλληνα συμπατριώτη μας.

Και διά ταύτα; Μα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Εκείνοι που είναι αρμόδιοι για το διά ταύτα αφήνουν τα πράγματα να εξελίσσονται προς το δράμα. Μεταφέρουν κάθε μέρα εκατοντάδες μετανάστες στα γνωστά γκέτο. Συστηματικά τους καθοδηγούν να κατευθυνθούν εκεί. Προφανώς για να γίνει τόσο αβίωτη μια μέρα η κατάσταση για όλους, ώστε να δικαιολογήσουν κάποια ελληνική τελική λύση υπό τα χειροκροτήματα των ακραιφνών Ελλήνων. Και χριστιανών βεβαίως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου