Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Δ.Ο.Λ.ια συνωμοσία εξωγήινων;

από AntistaChef
του spi_der
από Εκτός Καρέ

Καλά, πιστέψατε οτι όλος ο σαματάς έγινε για να ένα μικρόβιο; Που μαζέψανε από το βούρκο μιας μολυσμένης λίμνης; Όχι, αγαπητοί αναγνώστες. Η Ν.Α.Σ.Α. ήταν σαφής στο ότι θα μας ανακοίνωνε ότι Δεν Είμαστε Μόνοι στο Σύμπαν.

Η Αληθινή ανακοίνωση, η οποία τελευταία στιγμή πνίγηκε, ήταν η εξής:

Εξωγήινοι απήγαγαν τον Γιάννη Πρετεντέρη και άφησαν στη θέση του εναν κλώνο ο οποίος είχε εμβολιαστεί με αναρχικάς απόψεις. Το επικίνδυνο πείραμα των εξωγήινων (αι βουλαί των οποίων παραμένουν άγνωσται) είχε ως αποτέλεσμα ένα υβριδικό όν που διαθέτει την κοφτή, αντιπαθητική ειρωνεία του Μποτσηστεφανωμένου δημοσιογράφου, με την επιχειρηματολογία της άκρας αριστεράς. Ο εκρηκτικός συνδυασμός οδήγησε σε παράδοξα για το συστημικό αρθρογράφο ξεσπάσματα εμπρηστικής αντιεξουσιαστικής ρητορικής, με αποτέλεσμα πύρινα εξαρχογενή άρθρα όπως αυτό, αυτό και αυτό.

Η αλήθεια άργησε να φανεί -δεν ήταν πρωτόγνωρο θέαμα ενας Πρετεντέρης που εκσφενδονίζει μπουκάλια. Όταν ο Ψυχάρης παρατήρησε ότι τα μπουκάλια είχαν μπενζίνα και στουπί, τράβηξε απότομα την πρίζα του “Βήματος” για να προλάβει το κακό, το οποίο όμως όπως είδαμε έχει ήδη μολύνει και τα “Νέα”

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, ο faux Πρετεντέρης έχει μεταφερθεί σε μυστική τοποθεσία όπου υποβάλεται σε εξετάσεις προς επιβεβαίωσιν της φριχτής υποψίας ότι το αδιανόητο μπορεί να έγινε πραγματικότητα: Η δομή του DNA του αρθρογράφου να αποτελείται πλέον από ίχνη αρσενικού.

Mέχρι να αποφανθεί οριστικά η επιστήμη, εμείς τα ούφο σύμφωνα με τον προηγούμενο (πραγματικό) εαυτό του Πρετεντέρη, τον καλωσορίζουμε στις τάξεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου