Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τραγικός θάνατος αστέγου που κοιμόταν στα σκουπίδια...

από τα ΝΕΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άστεγος στον Ταύρο, ο οποίος διαμελίστηκε από απορριμματοφόρο του Δήμου. Ο άτυχος άνδρας είχε βρει προσωρινό καταφύγιο σε έναν κάδο σκουπιδιών.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, ωστόσο, την ώρα αποκομιδής των σκουπιδιών απορριμματοφόρο του Δήμου άδειασε το περιεχόμενο του κάδου στο φορτηγό, με αποτέλεσμα ο άστεγος να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς το σώμα του διαμελίστηκε από τις δαγκάνες του μηχανήματος

.-.-.-.-.-.-.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέκος Αλαβάνος, με αφορμή το τραγικό γεγονός της πολτοποίησης αστέγου απο απορριμματοφόρο δήλωσε:
"Η πολτοποίηση από απορριμματοφόρο στον Ταύρο ενός αστέγου που κοιμόταν σε κάδο απορριμμάτων είναι ένα ακόμα SOS για την Αθήνα. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται στα σκουπίδια, τρώνε σκουπίδια, γίνονται σκουπίδια και πεθαίνουν σα σκουπίδια. Όλη η Αττική βρίσκεται σε μια βαθιά ανθρωπιστική κρίση που παίρνει εκρηκτικές μορφές. Εκεί που το πολιτικό σύστημα είναι απόλυτα ανίκανο να σταματήσει την πορεία στο κοινωνικό χάος, η κοινωνία, και ιδιαίτερα οι νέοι, θα επέμβουν δυναμικά"

.-.-.-.-.-.-.
από tvxs
«Είμαστε όλοι υπεύθυνοι», δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης. «Όταν ένας άνθρωπος βρίσκει στην πόλη μας τέτοιο τέλος, όταν άνθρωπος και σκουπίδια μπορούν και να μην έχουν ευδιάκριτες διαφορές, τότε η ευθύνη βαραίνει όλους μας. Πιο πολύ όμως μας βαραίνει η παραίτηση. Ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει. Η Αθήνα δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τέτοια βαρβαρότητα».

.-.-.-.-.-.-. 


- Κάποιες πολιτικές πετάνε τους ανθρώπους στα σκουπίδια οπότε, ούτε "όλοι υπεύθυνοι" ούτε "η ευθύνη βαραίνει όλους μας" κύριε Καμίνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου