Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τα πυρηνικά είναι φίλοι μας

από AntistaChef
από την Αυγή

Μέχρι τώρα τον γνωρίζαμε για τις προοδευτικές, για τις δημοκρατικές του απόψεις, με ειδικότητα το μεταναστευτικό ζήτημα. Πρόσφατα είπε να ανοίξει τους ορίζοντές τους στα περί ενέργειας. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κος Καρατζαφέρης, σε ερώτηση του προς τον πρωθυπουργό έθεσε το θέμα της πυρηνικής ενέργειας, με βασικό επιχείρημα πως ο αιώνιος εχθρός, οι Τούρκοι, “προγραμματίζουν στο προσεχές μέλλον να καλύψουν μέρος των ενεργειακών τους αναγκών με τη χρήση πυρηνικής ενέργειας. Εξ αυτού του γεγονότος, η Ελλάδα κινδυνεύει να βρεθεί σε 'πυρηνικό κλοιό', υφιστάμενη τους επικαλούμενους -από τους πολέμιους της πυρηνικής ενέργειας- κινδύνους, χωρίς να αποκομίζει τα αντίστοιχα οφέλη”. 

Ο κος Καρατζαφέρης συνέχισε τονίζοντας πως πρόκειται "για μια οικονομικά συμφέρουσα, μεσοπρόθεσμα, και φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας"

Άλλωστε, η πυρηνική ενέργεια είναι τόσο φιλική που κέρασε όλους τους Ιάπωνες ραδιενέργεια και επειδή δεν της έφτανε η Ιαπωνία στέλνει κι ένα ραδιενεργό σύννεφο στον υπόλοιπον κόσμο, με πρώτη στάση τη Ρωσία, μάλλον επειδή ήτανε παλιά κομμουνιστές... Στην εξάλειψη των αριστερών μιασμάτων πρέπει να αποσκοπεί και ο κος Καρατζαφέρης με την ερώτηση-πρότασή του για πυρηνική ανάπτυξη, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Βέβαια,το πρόβλημα με τη ραδιενέργεια είναι πως δεν κάνει διακρίσεις... δεν είναι δακρυγόνο να πεις...

Από την άλλη, είναι γνωστή πρακτική του κου Καρατζαφέρη το "είπα-ξείπα" οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν όταν τεθεί το ζήτημα κάνει πολιτική κυβίστηση... Άλλωστε, εκτός από δημοκρατικός, ήταν παλιά και αθλητής...
Α.Γ.



.-.-.-.-.-.-.-.-.-.



Ο παραπάνω χάρτης (τον είχα βρει εδώ http://techiechan.com/wp-content/uploads/2011/02/zumbeispiele.jpg) δεν είναι παρά μια απλή μεταφορά του χάρτη των περιοχών που έγιναν περιοχές θανάτου για χιλιάδες χρόνια γύρω από το Τσερνομπίλ, πάνω στον χάρτη της Ελλάδας... Για να καταλαβαίνουμε για τι τάξης έγκλημα μιλάνε τα ζόμπι του πυρηνικού λόμπι και ο Καρατζαφύρερ.

(πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου