Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Και γι’ αυτό ανεβαίνει το Λάος

το όραμα του ΛA.Ο.Σ. για την Ελλάδα

Ο Παπαχελάς είναι ο κυριλέ εκπρόσωπος του καρατζαφερισμού, που είναι το κυριλέ ρεύμα εκπροσώπησης των λαθρο-ναζιστών, Άδωνι, Πλεύρη και τα ρέστα. Αυτός λοιπόν ο “καθωσπρέπει” έγραψε πρόσφατα ένα άρθρο με τον τίτλο “Γιατί ανεβαίνει το Λάος“. Δεν θα το σχολιάσω, γιατί το κάνει πολύ καλά ο Πιτσιρίκος. Απλώς θα προσθέσω και εγώ άλλο ένα επιχείρημα σε αυτά του κυρίου Παπαχελά.

Το Λάος “ανεβαίνει” γιατί ικανοποιεί και τους εθνικιστές-ρατσιστές, αλλά και τους φανατικούς αντιεθνικιστές. Πως είναι δυνατόν; Έτσι: Eίναι το μόνο κόμμα που υποστηρίζει ενεργά την κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων στην Ελλάδα. Έχει κάνει μάλιστα και επερώτηση στη βουλή χαϊδεύοντας τα αυτιά διάφορων ηλιθίων ότι θέλει να κάνει τη χώρα πυρηνική δύναμη για να μην μείνει πίσω από τις μαλακίες κάποιων γειτόνων μας.

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι αν γίνονται αυτά τα τραγικά στην Ιαπωνία με τον σταθμό Φουκουσίμα,  …τι θα γίνει στην Ελλάδα σε αντίστοιχη περίπτωση. Ως γνωστόν ένα σοβαρό πυρηνικό ατύχημα μπορεί να εξαφανίσει από τον χάρτη, χιλιάδες ανθρώπους να ερημώσει τεράστιες περιοχές και να υποθηκεύσει το μέλλον πολλών γενεών. Με δεδομένο το μικρό μέγεθος της χώρας μας και τον πληθυσμό της ένα ατύχημα θα μπορούσε και να εξαφανίσει σύσσωμο το ελληνικό έθνος. 

Συνεπώς ο Καρατζαφέρης είναι ο μόνος που διατίθεται να απαλλάξει ταυτοχρόνως και τον ταλαιπωρημένο τόπο μας από τον πληθυσμό του και τους έλληνες οριστικά από τα βάσανα τους. Έτσι από την εθνικιστική του τύφλωση, ο εθνικιστής φτάνει να γίνεται ο πιο συνεπής καταστροφέας του έθνους του. Αν και η ιστορία δείχνει ότι αυτό είναι συνηθισμένο..-.-.-.-.-.-.-.-.-.Ο παραπάνω χάρτης (τον είχα βρει εδώ http://techiechan.com/wp-content/uploads/2011/02/zumbeispiele.jpg) δεν είναι παρά μια απλή μεταφορά του χάρτη των περιοχών που έγιναν περιοχές θανάτου για χιλιάδες χρόνια γύρω από το Τσερνομπίλ, πάνω στον χάρτη της Ελλάδας... Για να καταλαβαίνουμε για τι τάξης έγκλημα μιλάνε τα ζόμπι του πυρηνικού λόμπι και ο Καρατζαφύρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου