Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Παγκαλική συριζοφρένεια: Αποκάλυψη και Πρόταση! (Όχι, θεραπεία δεν υπάρχει!)

από τις δηλώσεις ΠαγΚάλου λάτρεψα-λάτρεψα-λάτρεψα:
  • oι του ΣΥΡΙΖΑ προωθούν την στρατηγική επιθέσεων και προπηλακισμού Βουλευτών και Υπουργών για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου
  • ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου 
  • ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τακτικές και μεθοδεύσεις που θυμίζουν έντονα όσα έκαναν οι εχθροί του κοινοβουλευτισμού εναντίον της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Εκείνος που τελικά κέρδισε τότε, ήταν ο φασισμός και οι Ναζί
O ΣΥΡΙΖΑ του έστειλε ευχές για "περαστικά" αλλά αυτά είναι για να θολώνουν τα νερά. Ευτυχώς ο Πιτσιρίκος υπέκλεψε την παρακάτω συνομιλία και έλαμψε η αλήθεια:


-Θόδωρε, τι κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις τερατώδεις δηλώσεις που έχεις κάνει από την ημέρα που γίναμε κυβέρνηση;
 
-Ο ΣΥΡΙΖΑ!


(Στις 16 Δεκεμβρίου του 2008 είχα κάνει μια πρόταση: Αστέρια: Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου μας βοήθησαν να καταλάβουμε πως κάτι έχει αλλάξει στη χώρα μας: Για ό,τι κακό συνέβαινε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, υπεύθυνοι ήταν οι ξένοι – οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι, οι Τούρκοι. Τώρα πια, για όλα φταίνε ο Συνασπισμός και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κι αυτό μια πρόοδος. Ο Συνασπισμός είναι ο Εβραίος της εποχής μας. Στο σήμα του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα κίτρινο αστέρι. Νομίζω πως όλα τα στελέχη του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να υποχρεωθούν να φοράνε ένα κίτρινο αστέρι πάνω στα ρούχα τους.)

.-.-.-.-.-.-.

- Το παρακάτω το έχω ως ένα από τα πιο γελοία βιντεοτράγουδα που έχω ακούσει/δει. Αν ξέρετε κάτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ αφήστε μια μουσική αφιέρωση που να ταιριάζει στον κ. αντιπρόεδρο. 

Είδατε; Σήμερα δεν τον λέω ούτε τραμπούκο, ούτε τίποτα. Άρρωστο άνθρωπο... 



υ.γ. Επειδή αυτή τη φορά λέει ψέμματα αλλάζοντας ΚΑΙ την ιστορία να του θυμήσουμε ποιοι και με ποια πολιτική οδήγησαν στην εξουσία τους Ναζί:  

Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα κυβερνούσε τη Γερμανία κατά το 1930-1932, όμως έθετε απόλυτη προτεραιότητα την προληπτική καταπολέμηση του πληθωρισμού, τις περικοπές δαπανών και μισθών, ανάγοντας τη μαζική ανεργία σε θετική προϋπόθεση εξισορρόπησης των ελλειμμάτων.
Με δόγμα την άμεση καταπολέμηση των ελλειμμάτων, με την επιλογή του αποπληθωρισμού (deflation) προς ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της πραγματικής αξίας του νομίσματος, η οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων διεσφάλιζε υψηλές χρηματικές αποδόσεις, αλλά με απαράκαμπτο τίμημα την καταστροφή της παραγωγικής οικονομίας. Παράλληλα, πυροδοτούσε την αποδόμηση των κοινωνιών, την εξαθλίωση εκατομμυρίων εργατικών οικογενειών, εκτρέφοντας κοινωνική αντίδραση που θα επέστρεφε με τη μορφή του ναζισμού.Το κοινωνικό χάος, η δυσφήμηση της αριστεροδεξιάς πολιτικής συναίνεσης οδήγησαν σε κοινωνική απόγνωση και μαζική αντιδημοκρατική ριζοσπαστικοποίηση, με ορόσημο την παράδοση της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης στον Χίτλερ τον Φεβρουάριο του 1933. 
[Κώστας Βεργόπουλος, "1930 το 2010", Ελευθεροτυπία, 30/7/2010]




Επειδή "οι ειδήσεις που επέστρεψαν" στη ΝΕΤ από ό,τι είδα μόλις τώρα δεν... βρήκαν τη σκηνή του γιαουρτώματος (αν και ήταν από την ίδια ιστοσελίδα από την οποία πήραν τις δηλώσεις του), να τους διευκολύνω κι αυτούς με το βιντεάκι... Επίσης, δημοσιογραφάρες της ΝΕΤ, παρακάτω θα βρείτε και τις δηλώσεις των ανθρώπων που κατονόμασε ο Πάγκαλος ως Συριζαίους, που τον διαψεύδουν αλλά ούτε αυτές τις βρήκατε... "Επιστροφές, καταστροφές..." που λέει κι o Πασχάλης Τερζής...

2 σχόλια:

  1. Επίσης, στην αρχή η Στάη μίλησε για γιαούρτια και μπουκάλια και στο τέλος για γιαούρτια, μπουκάλια και πέτρες. Δηλαδή αν τραβούσε κι άλλο το θέμα, μπορεί να πρόσθετε και πλαστικές σφαίρες!

    Η δε συνέντευξη από τον τέως δήμαρχο Σταύρο Ιατρού έδειξε πόσο υπολογίζει και σέβεται τους άλλους η μεγάλη κυρία της ΝΕΤ! Η οποία θεωρεί προφανώς μεγάλο δημοκρατικό επίτευγμα το γεγονός πως τον άφησε να μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή