Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

"Ποτέ ξανά" λέγαμε, μα το ξεχάσαμε...


Ευκαιρία να με πει πάλι κανείς σύντροφος του ΚΚΕ "προβοκάτορα" και "νεροκουβαλητή της δεξιάς", όπως πριν 30 χρόνια που διαδηλώναμε φωνάζοντας "όχι στα πυρηνικά, δυτικά ανατολικά" ενάντια στον εφιάλτη των Πέρσινγκ, Κρουζ και των SS-20. Βλέπεις, οι τελευταίοι ήταν στην υπηρεσία του σοσιαλισμού και δεν έπρεπε να είμαστε εναντίον τους!!! 

Λοιπόν σύντροφοι -και του ΚΚΕ- θαυμάστε φρέσκο δείγμα ευφυίας: 


Μήνυμα αλληλεγγύης προς το ιαπωνικό ΚΚ του τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ

16/03/11

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ έστειλε στο Ιαπωνικό ΚΚ το παρακάτω μήνυμα αλληλεγγύης.

Αγαπητοί σύντροφοι

Οι εργαζόμενοι της Ελλάδας παρακολουθούν με δέος τις πρωτοφανείς καταστροφικές συνέπειες από το σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε.

Σας παρακαλούμε να μεταφέρετε την αλληλεγγύη μας και τα συλλυπητήρια μας στα μέλη του Ιαπωνικού ΚΚ, την εργατική τάξη και τις οικογένειες των θυμάτων.

Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία τις μετέπειτα εξελίξεις στα πυρηνικά εργοστάσια και την απειλή της ραδιενέργειας που έχει γίνει άμεση. Οι σοβαρές αυτές εξελίξεις είναι μια τραγική επιβεβαίωση των κινδύνων που ενέχει η εκμετάλλευση της πυρηνικής ενέργειας από τα μονοπώλια, με κριτήριο το κέρδος.

Είναι ολοφάνερο... Η πυρηνική ενέργεια ενέχει κινδύνους στα χέρια των μονοπωλίων με κριτήριο το κέρδος.

Ενώ, ας πούμε, οι χιλιάδες νεκροί της ΕΣΣΔ, τα χιλιάδες παιδιά με λευκαιμία, οι χιλιάδες τερατογενέσεις, καρκίνοι και χίλιες δυο άλλες ασθένειες εκατομμυρίων ανθρώπων, οι εκτάσεις που είναι χωρίς ζωή ή αυτές που θα είναι για αιώνες εκτάσεις θανάτου, (120.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα επιμόλυνε το Τσέρνομπιλ, παρά κάτι μια Ελλάδα δηλαδή), τα κατεστραμμένα οικοσυστήματα από την εκμετάλλευση της πυρηνικής ενέργειας για... τον σοσιαλισμό, είναι ευλογία!


Η βλακεία εκτός από απέραντη είναι και οριζόντια πολιτικά...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου